Posts

Trouwlocaties

Je bruiloft: De mooiste dag van je leven! Alles moet perfect zijn want ja, er worden nogal veel foto's gemaakt. Koppels besteden over het algemeen veel tijd aan het kiezen van de juiste trouwlocatie. Het kan zijn dat bruid en bruidengom niet dezelfde visie voor ogen hebben. Of misschien weten ze wat ze willen, maar is het budget beperkend. Er valt dus veel te overwegen. Zelf ben ik getrouwd in het verre Oeganda.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een trouwlocatie?

Er zijn veel bijzondere trouwlocaties wat het moeilijk maakt om te kiezen. Door de volgende vragen aan uzelf te stellen, maakt u het kiezen van een trouwlocatie eenvoudiger.  Vragen om de juiste trouwlocatie te kiezen 1. Wilt u de officiële plechtigheid op de trouwlocatie laten plaatsvinden? Als u niet alleen de receptie en het feest, maar ook de officiële plechtigheid op de locatie wil laten plaatsvinden, dan moet de locatie een officiële trouwlocatie zijn.

De drie pilaren van een succesvol eethuis

De drie pilaren van een succesvol eethuis  Horeca is een samentrekking van de woorden Hotel, Restaurant en Café. Alle bedrijven die betrekking hebben tot deze drie categorieën vormen er dus deel van. In de horeca worden logies en/of bereide maaltijden en dranken aan gasten verstrekt. Bij eethuizen ligt de aandacht vooral op de bereide maaltijden en deze groep wordt hier besproken. Aan het oprichten van een gastronomische gelegenheid gaat er veel voorbereiding vooraf.

Personeelsfeest aan het strand in Zeeland

Zeeland! De plek voor een trouwerij, een evenement én een personeelsfeest! Het personeel heeft gegarandeerd een uitstekende tijd. Wat voor een personeelsfeest gaat het worden?  Personeelsfeest met activiteit - Op het strand in Zeeland kunt u natuurlijk veel verschillende activiteiten doen. Van een cursus kitesurfen tot strandrijden en zelfs jeu de boule. Ja, dat kan nog best leuk zijn met mooi weer en creëert zelfs een beetje een vakantiestemming! Ook voor het 'rustige' personeel is dat wat meer geschikt.