Blog thema: Restaurants HTML-zicht Notitie

Trouwlocaties

Je bruiloft: De mooiste dag van je leven! Alles moet perfect zijn want ja, er worden nogal veel foto's gemaakt. Koppels besteden over het algemeen veel tijd aan het kiezen van de juiste trouwlocatie. Het kan zijn dat bruid en bruidengom niet dezelfde visie voor ogen hebben. Of misschien weten ze wat ze willen, maar is het budget beperkend. Er valt dus veel te overwegen. Zelf ben ik getrouwd in het verre Oeganda. Net als in een wachtruimte van de dokter zaten ik en mijn entourage te wachten op de plechtigheid. Er waren namelijk nog wat wachtende bruiden voor mij. 

Keuzes, keuzes en nog meer keuzes

Er zijn veel mogelijkheden wat trouwlocaties betreft. Een vriendin van mij wilde een kleine bruiloft en zij en haar man besloten met naaste vrienden en familie over te vliegen naar ItaliĆ«. Ontzettend origineel. De meeste koppels houden het echter iets dichter bij huis. Een stadhuis is de klassieke en meest voor de hand liggende optie. Daarnaast is het meestal het goedkoopst. Er was zelfs een regeling voor het gratis trouwen van bruidsparen op maandagmorgen!  

De mogelijkheden

Tegenwoordig willen bruidsparen echter meestal wat anders. Waarom bijvoorbeeld niet op het strand trouwen? Dit zie je altijd in films en het is harstikke romantisch! Het vereist een bepaalde sfeer met luchtige kleding en de juiste scala aan kleuren. Bedenk echter wel dat Nederland een kikkerlandje is. De kans bestaat dat het weer je niet gunstig gestemd is. Ja, trouwlocaties die zich buiten bevinden kunnen een risico zijn. Sommige bruidsparen durven dit risico echter te nemen. Je kan ook nog een stapje verder gaan. Waarom zou je namelijk aan land blijven? Je kan ook op een boot trouwen. Wanneer jij en je lief je meer verbonden voelen met de zee dan met land, dan maakt deze optie je waarschijnlijk razend enthousiast. En waarom ook niet? Het is toch harststikke romantisch door een kapitein getrouwd te worden. Het nadeel is echter dat de mogelijkheid bestaat dat sommige van jouw gasten zeeziek kunnen worden. Anderen willen misschien bij voorbaat al niet mee op een boot. Ben jij (of is jouw bruid) een echte sprookjesfanaat? Dan denk je er misschien wel over om in een slot te trouwen. Ja in Nederland hebben we ook mooie trouwlocaties waar de bruid zich voor een dag prinses kan wanen. Bovendien is de locatie meestal ook ideaal voor de foto-shoot. Twee vliegen in een klap dus. Een ding is zeker: Wanneer je op zoek bent naar een trouwlocatie, overhaast je beslissing dan niet. Neem je tijd! Koetshuis Nijkerk is wellicht de juiste trouwlocatie voor jou!


Delen