Blog thema: Restaurants HTML-zicht Notitie

Personeelsfeest aan het strand in Zeeland

Zeeland! De plek voor een trouwerij, een evenement én een personeelsfeest! Het personeel heeft gegarandeerd een uitstekende tijd. Wat voor een personeelsfeest gaat het worden? 

Personeelsfeest met activiteit - Op het strand in Zeeland kunt u natuurlijk veel verschillende activiteiten doen. Van een cursus kitesurfen tot strandrijden en zelfs jeu de boule. Ja, dat kan nog best leuk zijn met mooi weer en creëert zelfs een beetje een vakantiestemming! Ook voor het 'rustige' personeel is dat wat meer geschikt. Een combinatieactiviteit, dat is natuurlijk ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd beachvolleybal, een potje voetbal en een surfles. Het personeel, afhankelijk van de grootte van de groep, kan dan vrij kiezen! Een personeelsfeest in combinatie met een paar activiteiten! Wat is er leuker? 

Een los personeelsfeest - Het feest kan natuurlijk ook prima op zichzelf staan. Het uitzicht en het strand geven ten slotte al de meerwaarde waar u, of iemand die u kent, naar op zoek bent. Maar houdt u het feest óp het strand, of net een paar meter van het strand vandaan? Het strand zelf met al zijn zand: hebben de gasten daar wel zin in?  U kunt natuurlijk een bedrijf in huren dat een party 'centrum' pal op het strand inricht. Zij verzorgen dan een harde ondergrond en eventueel een dak voor het slechte weer. Tevens kunnen zij het gehele interieur naar wens inrichten: moet er een bar komen en zoja waar, wat is de beste plek voor de staantafels en waar kunnen de jassen gedeponeerd worden? Met een partycentrum dat u door een bedrijf laat opzetten staan de gasten niet op het zand en ervaren zij de exclusieve feel die dit centrum vaak kan geven. 

De Strandpaviljoens - Maar wanneer dit niks voor u is, of dit te duur wordt, zijn er natuurlijk altijd nog de strandpaviljoens in Zeeland. Zij staan pal voor het strand, bieden een warm onderkomen, een eventueel (groot) terras en verschillende ruimtes. Faciliteiten (wc, kapstokken) zijn aanwezig en eventueel kunt u hier ook terecht voor de catering: een lopend buffet of met obers. Het is belangrijk om te weten dat veel paviljoen niet de optie geven om zelf catering te regelen: het is óf bij hen óf helemaal niet. Wilt u genieten van de zonsondergang en het personeelsfeest door laten gaan tot in de laten uurtjes? Dat kan bij deze paviljoens. Een goede tip is om op de website van een evenementenhal of een paviljoen, de website in de gaten te houden. Op deze website is soms een rubriek aanwezig met ervaringen van eerdere klanten: hoe hebben zij de gastvrijheid, de catering en de service beoordeeld? Dit en meer vindt je op de website van het paviljoen.

Wilt u weten waar u in Zeeland goed terecht kunt voor een personeelsfeest met diner, neem dan een kijkje op de site van Strandrestaurant our Seaside.


Delen